• De Winnende Burgers

    • De Ere Burger 2016

      18,-

      150 grams burger van 100% Gasconne rund met in witte balsamicoazijn ingelegde augurken, tomaten, rode ui, botersla, mayonaise, chili Pecorino en Red Gravy.

    • The Bastard Burger 2018

      19,-

      150 gram burger, van 100% Simmentaler rund, nek / staart 3 weken dry aged,
      met huisgepekeld Iberico spek, augurken-jalapeno rellish, comte kaas, whiskey-karamel ui, 12 uur oven
      gedroogde coeur de boeuf tomaat, smokey ketchup en mayonaise op een
      brioche bol.

    • de angry angus 2019

      19,50

      150 grams burger van 100% black angus nek en staart delen met cajun tomaten, mango augurk, west combe cheddar, pulled pork, jalapeno, rode ui, eikenbladsla, mayonaise, bbq ketchup met nacho crumble op een brioche bol.

    • De Gourmet Burgers

    • de iveau burger

      13,-

      150 grams burger van 100 % simmentaler rund met mayonaise, eikenblad sla, smokey ketchup, augurk, tomaat, rode ui, bacon-whiskey jam op een brioche bol.

      extra toppings: bacon €1,- cheddar € 1,- spiegel ei € 0,50 Jalapeno € 0,50 Augurken relish € 0,50 alle toppings € 3,-

    • de wilde burger

      16,50

      180 gram burger van 100 % veluws hert met blue stilton, in balsamico gecarameliseerde ui en vijgen, peren compote, appelstroopjus, mayonaise en gefrituurde beukenzwammetjes op een arnhems meergranen bol.

    • avery spice sea burger

      18,-

      150 gram burger van gekweekte kabeljauw en gamba's met limoen-cajun mayonaise, komkommer, rode ui, avocado, little gem, crabmeat avery saus en gefrituurde rivierkreeftstaartjes op een brioche bol.

    • veggie burger

      14,75

      een maandelijks wisselende burger, gecreëerd door de chef, rekening houdend met het seizoen. vraag de bediening naar de creatie van deze maand.