Dit zijn de burgers die wij serveren in het restaurant. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal en bezorgen.

  • de winnende burgers

   Deze burgers zijn tijdens een bezoek in het restaurant of op het terras te bestellen. Onder het kopje online bestellen tref je de burgers voor take away of bezorging.

  • angry angus 2019 1e prijs

   17

   150 grams black angus burger gemaakt van het bavette, met cajun tomaten, mango augurk, west combe cheddar, pulled pork, jalapeno, rode ui, eikenbladsla, mayonaise, bbq ketchup met nacho crumble op een brioche bol

  • bastard, 2018 1e prijs

   17

   150 gram simmentaler burger gemaakt van 3 weken dry aged nek en staart stuk, met huisgepekeld mangalica bacon, augurken-jalapeno relish, comte kaas, whiskey-karamel ui, 12 uur oven gedroogde coeur de boeuf tomaat, smokey ketchup, mayonaise op een brioche bol.

  • ere burger 1e prijs 2016

   16

   150 grams gasconne burger gemaakt van borstdelen, met in witte balsamico azijn gemarineerde augurk, red gravy, chili pecorino kaas, rode ui, tomaat, chorizo, rucola, mayonaise op een brioche bol.

  • de gourmet burgers

   Dit zijn de burgers die wij serveren op het moment dat wij weer geopend zijn. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal en bezorgen.

  • de Iveau Burger

   12

   Gasconne burger gemaakt van de borstdelen met mayonaise, eikenblad sla, smokey ketchup, augurk, tomaat, rode ui, bacon-jam op een brioche bol.

   extra toppings: bacon € 1,- , cheddar € 1,- , spiegelei € 1,-, jalapeno € 0,50 , augurken relish € 0,50 , alle toppings € 3,50 ** ook vegetarisch te bestellen. Wij serveren dan de Beyond meat burger * deze kan ook vegetarisch besteld worden. De runder burger wordt vervangen door de beyond meat burger.

  • merquez burger

   15

   burger gemaakt van het kamper lam, spicy gekruid met een tomaten jam, geroosterde amandelen, rucola, feta, rode ui, yoghurt-komkommer raita, ras el hanout mayonaise, courgette relish, geroosterde paprika, rode kool, op een turkse bol met zongedroogde tomaten.

  • tex mex chicken burger

   15

   burger gemaakt van de poulet noir kip, met een cajun-oregano mayonaise, geroosterde paprika, tomaten salsa, rode ui, bbq mais-bonen-salsa, jalapeno, chili pecorino, eikenblad sla, nacho's.

    

  • Iveau's veggie burger

   14

   onze chefs maken om de 8 weken een nieuwe wisselende vegetarische burger. rekening houdend met het seizoen. vraag de bediening welke het vandaag is.

  • chili crab burger ( beperkt voorradig)

   21

   in crispy tempura gebakken softshell crab. ja, in z'n geheel, dus met pootjes en zo....:) met chili mango relish, frisse peperoncino salsa, cottage cheese, chili mayonaise, verse kruiden op een brioche bol

  • avery spice sea burger

   16

   150 grams burger gemaakt van gekweekte kabeljauw en gamba's. met limoen-cajun mayonaise, komkommer, rode ui, avocado, little gem, crabmeat avery saus, gefrituurde rivierkreefstaartjes op een brioche bol.

  • kids menu

   11

   gasconne burger gemaakt van borstdelen met mayonaise, smokey ketchup, eikenbladsla op een brioche bol. met frietjes en komkommer. we sluiten af met een waterijsje,