Over ons

Welkom bij Iveau.

Wij zijn ( nog steeds!) blij dat wij jullie weer mogen verwelkomen!
Dit zijn onze openingstijden:

Dinsdag – Woensdag- Donderdag: vanaf 17.00 uur

vrijdag – Zaterdag – zondag: vanaf 12.00 uur

aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen:

24 dec: 11.00 – 15.30

25 en 26 december: gesloten

27 tm 30 december: 12.00 – sluit

31 december en 1 januari: gesloten

4 tm 8 januari: 12.00 – sluit

Bestel hier je burgers om af te halen (alleen op Di – Woe – Do – ZO)


Bij Iveau geniet je van heerlijke burgers in combinatie met een goed glas wijn, een bijzondere combinatie die je niet vaak ziet. we hebben naast burgers ook heerlijke borrel gerechten en zoetigheden.
Iveau opende haar deuren in oktober 2014. gezelligheid en tijd nemen voor elkaar staat centraal.

jaarlijks wordt op de Horecava de lekkerste hamburger van Nederland uitgeroepen door een vakjury. in 2016, 2018 en 2019 was team Iveau de trotse winnaar van de lekkerste hamburger van nederland.

Burgers

Dit zijn de burgers die wij serveren in het restaurant. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal en bezorgen.

Dit zijn de burgers die wij serveren in het restaurant. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal,

    • Classic burgers

    • Iveau Burger

      12,95

      100% runder burger van het Gasconne ras. Mayonaise, smokey ketchup, sla, augurk, bacon/wiskey jam, tomaat, rode ui, brioche bol.

      ** Vega variant mogelijk met een Beyond burgeren courgette relish in plaats van bacon jam

    • Extra toppings

      Pulled pork €1,75 - Bacon €1,50 - Jalapeno € 0,75 - Gebakken ei € 1,- - Augurken relish € 1,- - nacho Crumble € 0,25 - Black Cheddar € 1,-   - cheddar € 0,50

    • de gourmet burgers en wedstrijd burgers

      hier vindt je ook onze burgers die niet van rund of varken zijn gemaakt. maar ook dit zijn echte toppers. de chefs van iveau laten zien dat je ook met andere ingrediënten zoals vis , kip, hert en groenten echte kwaliteitsburgers kan maken.

    • Angry Angus

      19,50

      150 grams black angus burger gemaakt van het bavette, met cajun tomaten, mango augurk, west combe cheddar, pulled pork, jalapeno, rode ui, eikenbladsla, mayonaise, bbq ketchup met nacho crumble op een brioche bol

    • Holy cow

      19,50

      burger gemaakt van 100 % gasconne rund met: zwarte knoflook mayonaise, bockbier bbq saus, eikenblad sla, ingelegde rode ui, tomaat gemarineerde augurk, pikante bacon - jam, black cheddar, afgelakte bacon op een roasted onion brioche bol.

    • Iveau's spicy bbq burger

      18,50

      100% runder burger gemaakt van het Simmentaler ras van het nek/staart gedeelte.
      Spicy bbq saus - creme fraiche met jalapeno en avocado - eikenblad sla - rode ui - gebrande paprika en tomaat - gruyere kaas - pancetta - brioche bol.

    • wilde burger

      16,95

      100 % hertenburger - mayonaise van aceto balsamico - spinazie - rode ui - gebakken witlof - peren compote - roquefort - bignou bol

    • Vis Burger

      16,95

      Krokante huisgemaakte burger gemaakt van zalm en kabeljauw. Kruidige roomkaas, little gem, avocado, gefrituurde rivierkreeftstaartjes, komkommer, zoetzure rode kool, rode ui.

    • Crispy Chicken Parmezaan Burger

      16,95

      Krokante burger gemaakt van 100% poulet noir kip. Aceto Balsamico mayonaise, rucola, rode ui, gegrilde courgette, Parmezaanse kaas, Mozarella, pesto van basilicum.

    • Iveau's veggie burger

      14,75

      burger gemaakt van : pompoen, wortel en rozijnen - mayonaise van sinaasappel en kaneel - paprika - sla - rode biet.

    • kids menu

      11

      100% runder burger van het Gasconne Ras.
      Ketchup, mayonaise, sla, brioche bol, Met friet en komkommer.

x

Deze gerechten serveren wij in het restaurant. Kijk op de bestel pagina welke barfood gerechten besteld kunnen worden voor afhaal en bezorgen.

    • barfood

    • Bitterballen

      6,50

      met mosterd

    • Brood

      7,25

      brood van het arnhemse bakkertje met twee verschillende soorten boters

    • Crispy Chicken Fingers

      6,50

      kiphaasje in een krokant korstje met kimchi mayonaise

    • Bospaddenstoelen Kroketjes

      6,75

      met truffel mayonaise

    • Garnalen kroketjes

      7,75
    • Salade oh deer

      15,50

      Salade gemaakt van dungesneden hertenvlees - gerookte rode biet - bruine beukenzwammetjes - bloedsinaasappel marmelade - zwarte olijven crumble

    • herfst salade

      15,25

      diverse sla soorten - spinazie - rode ui - gebakken witlof - roquefort uit de oven - creme van aceto balsamico - compote van peer - noten - brood

    • Loempia van eend

      8,50

      eend opgerold in een krokant jasje met een hoi sin dip

    • iveau's nacho's

      7,50

      tortilla chips - kaas - bonen - mais - jalapeno - guacamole - creme fraiche - * met pulled pork + € 2,25

    • Charcuterie

      15,75

      drie soorten ambachtelijke vers gesneden vlees van de Lindenhoff met brood en olijven.

    • kaasplank

      15,75

      3 soorten kazen met px jam en brood

    • Borrelplank

      16,75

      een mix van verschillende gefrituurde gerechten

    • Iveau's mix plank

      10,25

      Een combinatie van alle borrelgerechten p.p €10,- ( vanaf 2 personen te bestellen)

    • high wine op zondag

      32,50

      laat je op zondag verwennen met 3 rondes heerlijke hapjes met een bijpassende wijn per ronde. we starten met een heerlijk glas prosecco met wat brood.

      alleen op reservering en vanaf 2 personen. voor groepen vanaf 8 personen ook op andere dagen mogelijk op reservering.

    • lunch

    • broodje caprese

      7,75

      ambachtelijk brood van het arnhemse bakkertje - pesto - rucola - mozzarella - creme van balsamico - crumble van parmezaan.

    • Broodje Pulled Pork

      7,75

      Huisgemaakte Pulled Pork, BBQ saus, rucola, rode ui, nacho crumble, jalapeno, zoetzure rode kool, brioche bol.

    • Uitsmijter

      7,50

      twee spiegeleieren met gepekeld mangalica bacon, comte kaas geserveerd op oerbrood.

    • Rundvlees kroket

      7,25

      twee rundvlees kroketten met mosterd, geserveerd op oerbrood

    • Garnalen Kroket

      8,25

      6 kleine garnalen kroketjes met limoen mayonaise geserveerd op oerbrood.

    • Bospaddenstoelen Kroket

      8,25

      6 kleine bospaddenstoelen kroketjes met truffel mayo geserveerd op oerbrood. lu

    • Oma's Wisselende Soep

      7,50

      Met twee stukjes pane brood

      Met dit project worden eenzame ouderen en jonge vrijwilligers samen gebracht om heerlijke soep te maken.

x
    • Bubbels

    • Prosecco Frizzante

      5,95 / 32,50

      Italie
      Wit fruit _ appel _ citrus

    • Prosecco Valdobbiadene Spumante

      38,50

      Lichtzoet - Levendig- Droge afdronk

    • limoncello Iveau

      8,50

      huisgemaakte limoncello opgeschonken met prosecco.

    • Witte Wijn

    • principato - pinot grigio - italie

      4,95 / 27

      droog - elegant - zuiver

    • dom doriac - chardonnay - frankrijk

      5,95 / 32,50

      romig - rijp - geel fruit - houttonen

    • la traca blanco - merseguera / viognier

      5,95 / 32,50

      spanje - biologisch - vol - citrus - tonen van abrikoos

    • Wein Wurms - Gruner Veltliner - oostenrijk

      5,95 - 32,50

      fris - zuiver - kruidig

    • Rueda- verdejo- Spanje

      4,95/ 32,50

      Fruitig - Stuivend- Sappig

    • Rosé

    • Round house - cinsault - zuid - afrika

      4,95 / 27

      licht - fruitig - fris

    • Rode Wijn

    • Rosso Piceno - Sangiovese - Italie

      4,95 / 27

      zacht - fruitig - elegant - bittertje.

    • thorn clarke terra barossa - shiraz

      6,60 / 38,75

      krachtig - complex - zwarte bessen

    • Ribera del duero - la planta - tempranillo - spanje

      6,70- 38,75

      licht gekruid - kaneel - zachte afdronk

    • Passo del sud - Primitivo - Italie

      5,95 / 32,50

      zwoel - r i j p fruit - rond.

    • Chateau Vieux Parc - Shiraz- Frankrijk

      5,95 / 32,50

      soepel - rood fruit - zachte tannines

x
  • lekkerste broodje van nederland 2018

Media

in de afgelopen jaren is er al aardig wat over ons gezegd en geschreven, daar zijn we uiteraard erg blij mee en trots op. zie hier een overzicht van iveau in de media.

winnende burger 2019:

artikel gelderlander

artikel misset horeca

ook leuk!;

artikel de gelderlander “over de tong”

artikel de gelderlander winnen van de lekkerste hamburger 2018

artikel na winnen van het lekkerste broodje van nederland 2018

interview met omroep gelderland na het winnen van de lekkerste hamburger 2016