Over ons

Welkom bij Iveau.

Wij zijn voor het diner geopend van woensdag tot en met vrijdag van 17.00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur voor lunch en diner.

Voor afhaal en bezorging zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag van 17:00 uur tot 20:00 uur. Omdat het gelukkig in het restaurant weer erg druk kan zijn, kiezen wij ervoor om de bestel en afhaal site op de drukke momenten te sluiten. Eventueel telefonisch overleg is altijd een optie.

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen: maandag 20 december tot en met 23 december zijn wij vanaf 17.00 uur geopend. Maandag 27 december tot en met donderdag 30 december zijn wij vanaf 17.00 geopend.

24,25,26, 31 december, 1 en 2 januari zijn wij gesloten.

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden: 6811- 6812-6813-6814-6821-6822-6828

Geen zin om te koken, klik dan hieronder.

Klik hier om direct online uw bestelling te plaatsen!



Heb je wel zin om te koken maar geen zin in de voorbereidingen; kijk dan hier naar onze doe het zelf pakketten:

In overleg kunnen wij deze overdag bezorgen.
Kijk hier voor onze doe het zelf burger pakketten van dit moment. Deze zijn te bestellen via info@burgersenwijn.nl
Hoe maak ik de burgers? Kijk hieronder naar de filmpjes voor de uitleg.

Op onze openingsdagen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 15.30 uur. Kan je niet wachten? stuur dan een mail naar info@burgersenwijn.nl We proberen deze binnen 24 uur te beantwoord.

Bij Iveau geniet je van heerlijke burgers in combinatie met een goed glas wijn, een bijzondere combinatie die je niet vaak ziet. we hebben naast burgers ook heerlijke borrel gerechten en zoetigheden.
Iveau opende haar deuren in oktober 2014 en is bedacht door ivo mullink en gijs burgers, twee enthousiaste vrienden die samen een passie voor eten en drinken delen, waarbij gezelligheid en tijd nemen voor elkaar, centraal staat.

jaarlijks wordt op de Horecava de lekkerste hamburger van Nederland uitgeroepen door een vakjury. in 2016, 2018 en 2019 was team Iveau de trotse winnaar van de lekkerste hamburger van nederland.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen opgegeven door het RIVM. Zie het kopje reserveringen voor de voorwaarden.

Burgers

Dit zijn de burgers die wij serveren in het restaurant. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal en bezorgen.

Dit zijn de burgers die wij serveren in het restaurant. Kijk op de bestelpagina voor de burgers voor afhaal en bezorgen.

    • Classic burgers

    • Iveau Burger

      12

      Gasconne burger gemaakt van de borstdelen met mayonaise, eikenblad sla, smokey ketchup, augurk, tomaat, rode ui, bacon-jam op een brioche bol.

      ook vegetarisch te bestellen. Wij serveren dan de Beyond meat burger *

    • cheese burger

      14

      gasconne burger gemaakt van de borstdelen, mayonaise, sla, bbq saus, augurk, tomaat, rode ui konfijt, west combe, comte, chili pecorino.

    • bacon burger

      15

      black angus burger gemaakt van het bavette: mayonaise, sla, pitmaster saus, augurk, tomaat, rode ui, bacon-jam, mangalica bacon.

    • double beef burger

      18

      2x gasconne burger gemaakt van de borstdelen: mayonaise, sla, smokey ketchup, augurk, tomaat, rode ui, cheddar, bacon-jam.

    • de gourmet burgers

      hier vindt je ook onze burgers die niet van rund of varken zijn gemaakt. maar ook dit zijn echte toppers. de chefs van iveau laten zien dat je ook met andere ingrediënten zoals vis , kip, hert en groenten echte kwaliteitsburgers kan maken.

    • angry angus

      17

      150 grams black angus burger gemaakt van het bavette, met cajun tomaten, mango augurk, west combe cheddar, pulled pork, jalapeno, rode ui, eikenbladsla, mayonaise, bbq ketchup met nacho crumble op een brioche bol

    • bastard

      17

      150 gram simmentaler burger gemaakt van 3 weken dry aged nek en staart stuk, met huisgepekeld mangalica bacon, augurken-jalapeno relish, comte kaas, whiskey-karamel ui, 12 uur oven gedroogde coeur de boeuf tomaat, smokey ketchup, mayonaise op een brioche bol.

    • wilde burger

      16

      burger gemaakt van het veluws hert: pompoenmayonaise, ree peper, blue stilton, kweeperen konfijt, truffel-balsamico, rode biet, spinazie.

    • cajun crispy chicken burger

      15

      burger gemaakt van de poulet noir kip, met een spicy / cajun mayonaise, geroosterde paprika, tomaten chorizo, rode ui, bbq, jalapeno, chili pecorino, eikenblad sla.

       

    • avery spice sea burger

      16

      150 grams burger gemaakt van gekweekte kabeljauw en gamba's. met limoen-cajun mayonaise, komkommer, rode ui, avocado, little gem, crabmeat avery saus, gefrituurde rivierkreefstaartjes op een brioche bol.

    • Iveau's veggie burger

      14

      onze chefs maken om de 8 weken een nieuwe wisselende vegetarische burger. rekening houdend met het seizoen. vraag de bediening welke het vandaag is.

    • extravagant burger

      26

      burger gemaakt van de gasconne dubbel doel koe: ganzenlever, spiegel ei, truffel kaas, iberico ham, whisky ui, sla, truffel mayonaise, truffel crumble, kalfs jus.

    • kids menu

      11

      gasconne burger gemaakt van borstdelen met mayonaise, smokey ketchup, eikenbladsla op een brioche bol. met frietjes en komkommer. we sluiten af met een waterijsje,

Deze gerechten serveren wij in het restaurant. Kijk op de bestel pagina welke barfood gerechten besteld kunnen worden voor afhaal en bezorgen.

    • barfood

    • crispy chicken fingers

      8

      kiphaasje in een krokant korstje met kimchi mayonaise

    • bospaddenstoelen kroketjes

      7

      met truffel mayonaise

    • duck spring rolls

      8,75

      eend opgerold in een krokant jasje met een hoi sin dip

    • bitterballen

      6,75

      met mosterd

    • brood

      7

      brood van het arnhemse bakkertje me aioli

    • winefood

    • crispy gamba

      12

      gamba's, tempura, piri piri saus.

    • charcuterie

      12

      drie soorten ambachtelijk vers gesneden vlees van de lindenhoff met brood en roomboter.

    • kaasplank uit eigen land

      15

      top kazen uit eigen land. Oudwijker fiore en lazullie en een zwaluwgekwetter uit de achterhoek. dit met brood. ( voor 2 personen, of 1 persoon als je niet wilt delen).

    • brood

      7

      brood van het arnhemse bakkertje met roomboter, olijfolie en zeezout

    • olijven

      4

      een mix van gemarineerde olijven

    • Bubbels

    • Prosecco frizzante

      5,50 / 27,50

      Italie
      Wit fruit _ appel _ citrus

    • fiorito iveau

      7,50

      huisgemaakte limoncello opgeschonken met prosecco.

    • Witte Wijn

    • principato - pinot grigio - italie

      4,50 / 24,50

      droog - elegant - zuiver

    • dom doriac - chardonnay - frankrijk

      5,50 / 30

      romig - rijp - geel fruit - houttonen

    • Marotti Campi - verdicchio - italie

      5,50 / 30

      zacht geel in kleur - vol - frisse zuren

    • Wein Wurms - Gruner Veltliner - oostenrijk

      5,50 - 30

      fris - zuiver - kruidig

    • offida pecorino belato - pecorino - italie

      6,25/ 37,50

      elegant - rijk - vol

    • Diemersdal - sauvignon blanc - zuid - afrika

      6,25 / 37,50

      tropisch fuit - frisse knisperende zuren - veel verfijning

    • Rosé

    • round house - cinsault - zuid - afrika

      4,50 / 26

      licht - fruitig - fris

    • Rode Wijn

    • rosso piceno - sangiovese - italie

      4,50 / 24,50

      zacht - fruitig - elegant - bittertje.

    • rijk's shiraz 'touch of oak'- zuid - afrika

      6,25 / 37,50

      complex - kruidig - zwart fruit

    • riseis - montepulciano - Italië

      6,25 / 37,50

      vol - rood fruit - fris

    • Ribera del duero - la planta - tempranillo - spanje

      6,25- 37,50

      licht gekruid - kaneel - zachte afdronk

    • passo del sud - primitivo - italie

      5,75 / 30,75

      zwoel - r i j p fruit - rond.

    • mingorra- alfrocheiro - alicante bouschet - portugal

      5,50/30,75

      rijpe pruimen, aangename zuren, sappig

    • chateau vieux parc - corbiere - frankrijk

      5,75 / 30,75

      soepel - rood fruit - zachte tannines

  • lekkerste broodje van nederland 2018

Media

Maak je eigen burger met ons bbq pakket!

 

 

Hoe maak ik de Tex Mex Chicken burger

 

Runder pakket

https://www.facebook.com/Iveauburgersenwijn/videos/564341957537240/

 

 

in de afgelopen jaren is er al aardig wat over ons gezegd en geschreven, daar zijn we uiteraard erg blij mee en trots op. zie hier een overzicht van iveau in de media.

 

winnende burger 2019:

 

artikel gelderlander

 

artikel misset horeca

 

ook leuk!;

 

artikel de gelderlander “over de tong”

 

artikel de gelderlander winnen van de lekkerste hamburger 2018

 

artikel na winnen van het lekkerste broodje van nederland 2018

 

interview met omroep gelderland na het winnen van de lekkerste hamburger 2016

 

Catering

catering op locatie door iveau

heb je iets te vieren en je wilt een feestelijke bijeenkomst met familie, vrienden, medewerkers of zoek je een catering op je club of buurt. om dit te organiseren en uitvoeringen ervan neemt veel van tijd maar ook kennis in beslag en wil je dat graag uitbesteden. dan neemt Iveau het graag van je over!.

we kunnen zowel het drank als het eten leveren of een van beiden.

wij willen graag dat je zich bij een door ons uitgevoerde opdracht te gast voelt op uw eigen gelegenheid.

alles is mogelijk en wij regelen alles geheel naar uw ideeën en het budget vanaf de opbouw tot en met de afwas achteraf. In een persoonlijk gesprek vooraf inventariseren wij de wensen en bespreken we alle mogelijkheden om er een onvergetelijke en zorgeloze dag van te maken. zo beleef je jouw feestje ook zelf als een echt feest.

ons vlees

we werken samen met misschien wel de meest unieke boerderij van nederland. De lindenhoff is een familie boerderij waar ze een speciale visie hebben. zo blijven ze dicht bij de natuur en boeren ze biologisch en verantwoord. dit proef je.

leverdagen

omdat we met verse producten werken kunnen we de volgende dagen leveren. aantallen kunnen tot 4 dagen van te voren worden aangepast! een catering van iveau is tot maximaal een week van te voren te bestellen.

maandag alleen in overleg

dinsdag na 15:00 uur

woensdag hele dag

donderdag hele dag

vrijdag hele dag

zaterdag hele dag

zondag hele dag

onze mogelijkheden

je kunt gebruik maken van onze catering vanaf 20 personen we komen alles gratis bij je brengen en we halen ook alles weer bij je op! en uiteraard hoef je niet af te wassen! en is incl. buffet tafel, tafel kleed. al onze producten worden geserveerd in leuke mooi schalen. Stuur een mail naar info@burgersenwijn.nl met de bestelling/ aanvraag.

open deze link om de prijzen te zien.
PRIJSLIJST CATERING 

Festivals

Hopelijk zien wij je weer in volle gezondheid op een tof festival in 2021!

                      

Vacatures

Iveau is altijd op zoek naar enthousiaste collega’s voor in de bediening en de keuken.