Catering

catering op locatie door iveau

heb je iets te vieren en je wilt een feestelijke bijeenkomst met familie, vrienden, medewerkers of zoek je een catering op je club of buurt. om dit te organiseren en uitvoeringen ervan neemt veel van tijd maar ook kennis in beslag en wil je dat graag uitbesteden. dan neemt Iveau het graag van je over!.

we kunnen zowel het drank als het eten leveren of een van beiden.

wij willen graag dat je zich bij een door ons uitgevoerde opdracht te gast voelt op uw eigen gelegenheid.

alles is mogelijk en wij regelen alles geheel naar uw ideeën en het budget vanaf de opbouw tot en met de afwas achteraf. In een persoonlijk gesprek vooraf inventariseren wij de wensen en bespreken we alle mogelijkheden om er een onvergetelijke en zorgeloze dag van te maken. zo beleef je jouw feestje ook zelf als een echt feest.

 

ons vlees

we werken samen met misschien wel de meest unieke boerderij van nederland. De lindenhoff is een familie boerderij waar ze een speciale visie hebben. zo blijven ze dicht bij de natuur en boeren ze biologisch en verantwoord. dit proef je.

 

leverdagen

omdat we met verse producten werken kunnen we de volgende dagen leveren. aantallen kunnen tot 4 dagen van te voren worden aangepast! een catering van iveau is tot maximaal een week van te voren te bestellen.

 

maandag alleen in overleg

dinsdag na 15:00 uur

woensdag hele dag

donderdag hele dag

vrijdag hele dag

zaterdag hele dag

zondag hele dag

 

onze mogelijkheden

je kunt gebruik maken van onze catering vanaf 20 personen we komen alles gratis bij u brengen en we halen ook alles weer bij u op! en uiteraard hoeft u niet af te wassen! en is incl. buffet tafel, tafel kleed. al onze producten worden geserveerd in leuke mooi schalen. vul hier jouw gegevens in om een catering te plannen of de mogelijkheden te bespreken. open deze link om de prijzen te zien. PRIJSLIJST CATERING

 

Festivals

tijdens het festival seizoen tref je iveau op diverse locaties in en om arnhem met onze burgers.

 

komende festivals waar wij te vinden zijn in 2019.

 

flow freedom festival sonsbeekpark

5 mei

feestbeesten – stadsblokken

11 mei

Hoogte80 Festival

30 en 31 mei, 1 en 2 juni

drift festival – nijmegen

8 & 9 juni

arnhem proeft musis park

27 tm 30 juni

sonsbeek theaterAvenue

8,9,10,11 augustus

asm festival stadsblokken

31 augustus